Hesabım
    "Jurassic World: Yıkılmış Krallık"ın Çekimleri Tamamlandı!

    Müjdeli haber filmin yönetmeni JA Bayona'dan geldi.

    1993'te Jurassic Park ile başlayan dinozorlar çağı yepyeni devam halkası Jurassic World: Yıkılmış Krallık ile egemenliğini sürdürüyor. Filmin çekimlerinin tamamlandığı haberi filmin Kıyamet Günü (2012), Yetimhane (2007) ve Canavarın Çağrısı (2016) gibi filmlerle tanınan ünlü yönetmeni J.A. Bayona tarafından müjdelendi. Ünlü yönetmen "Bunu mümkün kılan herkese teşekkür ederim" diye yazdı.

    Bayona'nın yönetmen koltuğunu bir önceki devam filmi Jurassic World'ün yönetmenliğini üstlenen Colin Trevorrow'dan devraldığı yeni filmde Chris Pratt'ın canlandırdığı Owen Grady ve Bryce Dallas Howard'ın canlandırdığı Claire Dearing bir kez daha başrollerde olacak. Filmde serinin ilk filmi Jurassic Park'ta da boy gösteren Jeff GoldblumJames CromwellJeff GoldblumB.D. WongRafe Spall,  Daniella PinedaJustice SmithTed Levine ve Toby Jones yer alıyor. Colin Trevorrow, bu filmde Derek Connolly ile birlikte senaryoyu kaleme aldı. 

    Trevorrow devam halkasına dair; "İnsanların bu seride sevdikleri şeyin daha büyük dinozorlar ya da yüksek tempolu aksiyon sahneleri olduğunu düşünmüyorum. Devam halkası daha gerilim yüklü ve korkutucu olacak" diye konuşmuştu.

    Jurassic World: Yıkılmış Krallık 8 Haziran 2018'de ülkemizde vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top