Hesabım
    Deadpool'dan Wonder Woman'a Tebrik Mesajı!

    Düşük çeneli kahramanımızdan centilmenlik örneği!

    Marvel ve DC son dönemde büyük kapışmalar yaşıyor. Sinematik evrenlerini gittikçe genişleten iki çizgi roman firması da kahramanlarını bir bir öne sürüyor. DC Genişletilmiş Evren'de yepyeni kahramanların bir araya gelişine şahit olduk. Bu kahramanlardan biri de İsrailli oyuncu Gal Gadot tarafından canlandırılan Wonder Woman'dı. Batman v Superman: Adaletin Şafağı'nda seyircilere tanıştırıldıktan sonra kendi solo filmiyle seyircilerin karşısına çıkan Wonder Woman, vizyona girdiğinden beri de rekorlar kıra kıra ilerliyor. 

    DC Genişletilmiş Evren'in en yüksek ABD domestik gişesini elde eden filmi olmanın yanı sıra bir kadın yönetmenin elinden çıkma en yüksek gişe rakamını elde eden film olma rekorunu da elinde bulunduran film, geçtiğimiz yılın hit süper kahraman filmlerinden Deadpool'un ABD gişesinde elde ettiği 363 milyon dolarlık gişeyi de kırmayı başardı. 368,4 milyon dolarlık gişeye ulaşan Amazon prensesine nazik bir tebrik mesajı beklenmeyen bir isimden geldi. Düşük çenesi ile ünlü kahramanımız Deadpool, Wonder Woman'ın başarısını tebrik etmek için bir gönderi yayınladı.

    Wonder Woman hala sinemalarımızdaki macerasına devam ediyor. Biletlerinizi almak için tıklayın! Deadpool'un yeni maceralarını konu alan Deadpool 2 ise 1 Haziran 2018'de ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top