Hesabım
    "Moonlight"ın Yönetmeninin Yeni Projesi Belli Oldu!

    Barry Jenkins "If Beale Street Could Talk"ı yönetecek.

    8 dalda Oscar adaylığı kazanan ve En İyi Film dahil olmak üzere 3 dalda ödülleri kucaklayan Moonlight geçtiğimiz yılın en önemli yapımlarından biri olarak öne çıkıyordu. Eleştirmenlerden yüksek puanlar almayı başaran ve Altın Küre ödüllerinde de En İyi Dram Filmi ödülüne layık görülen film, yönetmeni Barry Jenkins'in isminin de duyulmasını sağlayan proje oldu. 30'lu yaşlarında kazandığı bu başarı ile göz kamaştıran yönetmenin yeni projesinin ne olacağı büyük merak konusuydu. Nihayet bu konuda dair bir gelişme geldi; Jenkins "If Beale Street Could Talk" filminin yönetmen koltuğuna oturacak.

    James Baldwin'in 1974 yılı imzalı ünlü romanından beyaz perdeye uyarlanacak olan yapım, karnında ilk çocuğunu taşırken bir yandan da sevgilisinin masumiyetini kanıtlamak için zaman karşı yarışan Harlemli Tish'in hikayesini anlatacak.

    Uzun yıllardır bu filmi çekmek istediği bilinen Jenkins, filmin senaryosunu Moonlight'ın senaryosuyla aynı zaman aralığında kaleme almıştı. Jenkins filmin prodüksiyonuna Ekim ayında başlayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top