Hesabım
    Bol Yıldızlı "Isn’t It Romantic?"in Çekimleri Başlıyor!

    "Isn’t It Romantic?"te kimler yok ki?

    Başrollerine komedinin sevilen kadın yüzü Rebel Wilson, yakışıklı oyuncu Liam Hemsworth, komedilerle adını duyuran Adam Devine ve seksi oyuncu Priyanka Chopra'yı yerleştiren yepyeni romantik komedi "Isn’t It Romantic?"in prodüksiyonu başlıyor.

    Yönetmenliğini Todd Strauss-Schulson'ın üstlendiği film New York'lu mimar Natalie'nin hayatını temel alıyor. İşinde yükselmek isteyen genç kadın ne kadar çabalasa da şehri güzelleştirecek binalar tasarlamak yerine ofisin getir götür işleriyle meşgul edilmektedir. Ancak bu da yetmezmiş gibi günün birinde bir soyguncuyla karşı karşıya gelir ve bilincini kaybeder. Uyandığında ise hayatı en büyük kabusuna dönüşmüştür; romantik bir komedi filmine...

    Filmde Natalie'yi Wilson canlandırırken, Hemsworth ise yakışıklı müşteri Blake rolünde seyirci karşısına çıkacak. Devine, Natalie'nin en yakın arkadaşı Josh, Chopra ise Isabella rolünde karşımıza çıkacak. Filmin senarist kadrosu ise bir hayli kalabalık. Filmin senaryosunda Erin Cardillo, Dana Fox, Katie Silberman ve Paula Pell imzası var. Filmin görüntü yönetmenliğini ise Simon Duggan üstleniyor.

    Filmin Amerika'da 2019 Sevgililer Günü'nde vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top