Hesabım
    "Durak" İçin Geri Sayım...

    Gerilim başlıyor.

    Merakla beklenen gerilim filmi Durak bu Cuma sinemalarda olacak. Senaryosunda yönetmenlerin yanı sıra Bekir Yusuf Açıksöz'ün de imzasını barındıran film yepyeni bir yerli film deneyimi sunuyor.

    Yönetmenliğini Muna'ya imzasını atan Serdar Gözelekli ve Muammer Koçak ikilisinin üstlendiği filmin başrollerini Emre AltuğGörkem YeltanDeniz Şen HamzaoğluTunç OkanSerhat Bedük ve Mine Kılıç üstleniyor.

    Filmin yönetmenlerinden Gözelekli film hakkında; “Film, alt metni güçlü bir tarikat hikayesinden yola çıkarak insan beyninin kötülüğü sorgulama biçimini masaya yatırıyor. Filmi diğer korku gerilim filmlerinden ayıran başka bir özelliği de klasik korku unsurlarının kullanılmamış olması. Karanlık ve efektlerden beslenmemiş saf bir gerilim filmi diyebilirim” diye konuştu.

    Başarılı bir gazeteci olan Tahir, öğretmen Feride ve Nizam gizli bir tarikattan aldıkları özel bir davetiyeyle bir araya gelirler. Bu tarikatın davetiyesindeki adrese gittiklerinde tarikattakilerin onların hayatları hakkında her şeyi bildiklerini görerek dehşeye düşerler. Tarikat onlardan hayatlarındaki gizli sırların ağırlığı altında 

    yaşamalarındansa yeni bir hayata başlamaları için bir davette bulunur. Kabul eden grup uyandıklarında kendilerini çölün ortasında, çevresine geniş bir çember çizili olan bir otobüs durağında ve çemberin dışına çıkabilmek için birbirlerini öldürmek zorunda bulurlar...

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top