Hesabım
    Merakla Beklenen "Durak" Filmi Sinemalarda!

    Seanslar burada!

    Çekimleri Kayseri'de gerçekleşen ve yerli sinemamızda yepyeni bir gerilim deneyimi yaşatmayı hedefleyen Durak filmi bugün itibariyle vizyona giriyor. Filmin başrollerini Emre AltuğGörkem Yeltan ve Deniz Şen Hamzaoğlu üstleniyor.

    Yönetmenliğini Muna'ya imzasını atan Serdar Gözelekli ve Muammer Koçak ikilisinin üstlendiği gerilim filmi ıssız bir otobüs durağında bir araya gelen 3 yabancının hayatta kalma mücadelesini konu ediniyor.

    Başarılı bir gazeteci olan Tahir, öğretmen Feride ve Nizam gizli bir tarikattan aldıkları özel bir davetiyeyle bir araya gelirler. Bu tarikatın davetiyesindeki adrese gittiklerinde tarikattakilerin onların hayatları hakkında her şeyi bildiklerini görerek dehşeye düşerler. Tarikat onlardan hayatlarındaki gizli sırların ağırlığı altında 

    yaşamalarındansa yeni bir hayata başlamaları için bir davette bulunur. Kabul eden grup uyandıklarında kendilerini çölün ortasında, çevresine geniş bir çember çizili olan bir otobüs durağında ve çemberin dışına çıkabilmek için birbirlerini öldürmek zorunda bulurlar...

    Kadrosunda Tunç OkanSerhat Bedük ve Mine Kılıç'ı barındıran filmin senaryosunda yönetmenlerin yanı sıra Bekir Yusuf Açıksöz'ün imzası var. Görüntü yönetmenliğini Sercan Sert'in üstlendiği filmin yapımcılığını ise senarist Bekir Yusuf Açıksöz ve Önder Furkan Besli üstleniyor.

    Filmin seansları için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top