Hesabım
    HBO Steven Spielberg'ün Belgeselini Duyurdu!

    Efsanevi yönetmenin hayatı başarılı belgeselci Susan Lacy'e emanet...

    Sinemanın en önemli klasiklerinden kimilerini seyircilere kazandıran Steven Spielberg'ün belgeseli HBO tarafından hazırlanıyor. 

    HBO bugün yaptığı açıklamada önümüzdeki son bahar için belgeselin müjdesini verdi. Steven Spielberg’ün belgeseli başarılı kariyerinin önündeki perdeyi biraz aralamayı amaçlıyor. Spielberg’ün sinemasını, tecrübelerini, çalışma alışkanlıklarını ve zaman içinde geçirdiği değişimleri hayranlarına gösterecek olan yapımın yönetmenliğini ve yapımcılığını ödüllü belgeselci Susan Lacy üstleniyor. 

    Ünlü yönetmenin filmleri büyük gişe başarıları kazanmış, tüm zamanların en çok hâsılat yapan yapımlarına imza atmıştır. Sayısız kez Oscar ödülünü alan başarılı yönetmen en çok Tom Hanks, Harrison Ford ve Richard Dreyfuss gibi oyuncularla çalışmıştır. Ünlü yönetmen, JawsÜçüncü Türden Yakınlaşmalar1941Kutsal Hazine AvcılarıE.T.Alacakaranlık KuşağıMor YıllarGüneş İmparatorluğuSchindler’in ListesiKayıp DünyaEr Ryan’ı KurtarmakYapay ZekaSıkıysa YakalaAzınlık RaporuMünihDünyalar Savaşı ve Casuslar Köprüsü gibi yapımların yönetmen koltuğunda yer alırken Cazcı KardeşlerIndiana Jones: Kamçılı AdamVanilla SkyMethod to the Madness of Jerry LewisBack in Time ve Avanak Ajan: Altın Kuş yapımlarında oyunculuk deneyimi de yaşadı.

     Belgesel, 7 Ekim 2017’de ekranlarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top