Hesabım
    Charlize Theron "Mad Max" Filmi İstiyor!

    Charlize Theron kendi karakterinin hikayesini anlatacak bir "Mad Max" filmi istediğini söyledi.

    2015 yılının hit filmlerinden biri olan Mad Max: Fury Road 6 dalda Oscar kazanarak Mad Max serisinin en beğenilen filmlerinden biri olmayı başarmıştı. Filmin en sevilen karakterlerinden biri de hiç şüphesiz güzel yıldız Charlize Theron tarafından canlandırılan Furiosa karakteriydi. Filmin başarısının ardından devam filmi için beklenti de bir hayli yoğun. Filmin Furiosa'sının da bu konuda bir sözü var.

    Kendi karakterinin geçmişini anlatan bir film fikrine nasıl baktığı sorulduğunda güzel oyuncu Variety'ye; "Bu çok hoşuma gider. Yazılmış 3 farklı senaryo vardı ve bu senaryolar Max ile Furiosa'nın geçmişine dair senaryolardı. Ancak elbette tüm bunlar serinin yönetmeni George A Miller ile gerçekleşebilir. Sanırım Warner Bros. da bunu biliyor. Bu yüzden onun bize yön göstermesini bekliyoruz" diye konuştu.

    George A Miller tam 30 yıllık bir aradan sonra yeniden perdeye taşıdığı serinin son halkası olan filmi takiben 2 filmin daha geleceğini belirtmişti. Mad Max: Fury Road'u takip edecek olan devam filminin hangisi olduğu hakkında henüz karar verilmediğini belirten yönetmen, "Şu anda stüdyoyla bu konu üzerinde konuşuyoruz. Hangi hikayenin bir sonraki olacağından henüz emin değilim. Mad Max serisine dair 2 film projemiz daha var ancak ileri tarihte olacaklar" demişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top