Hesabım
    "Suicide Squad 2"yu Jaume Collet-Serra mı Çekecek?

    "Suicide Squad 2" yönetmen arayışına devam ediyor...

    Yönetmen koltuğunda Fury'den tanıdığımız David Ayer'in oturduğu ve DC Comics'in sevilen "kötülerini" bir araya getiren Suicide Squad: Gerçek Kötüler eleştirmenlerden aldığı zayıf eleştirilere rağmen Saç ve Makyaj dalında Oscar ödülü almıştı. Aylarca heyecanla beklenen film kimileri tarafından çok sevilirken, kimileri tarafından hiç beğenilmemişti. Ancak filmin hem Harley Quinn temelli spin-off projesi hem Deadshot temelli spin-off projesi hem de devam halkası geleceği açıklanmıştı. Devam halkası için En İyi Film, En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Yönetmen başta olmak üzere 6 dalda Oscar adaylığı kazanan Hacksaw Ridge'in yönetmenliğini üstlenen Mel Gibson bile yönetmen koltuğu için gündeme gelen isimler arasındaydı. Şimdi ise filmin yönetmenliği için Karanlık Sular filminin yönetmeni Jaume Collet-Serra ile görüşüldüğü dedikoduları ortaya çıktı.

    Deadline'da yer alan habere göre devam halkası için üstünde durulan isim şu an için Collet-Serra. Filmin senaryosunu ise Zak Penn üstlenecek. 

    Dünya çapında toplam 745 milyon dolar gişe elde eden Suicide Squad: Gerçek Kötüler filmi gerek Joker'in azlığı gerekse fragmanlarda kullanılan etkileyici sahnelerin filmde olmaması sebebiyle eleştirilmişti. Margot Robbie'nin Harley Quinn, Will Smith'in Deadshoot, Joel Kinnaman'ın Rick Flagg, Jai Courtney'in Captain Boomerang, Cara Delevingne'ın Enchantress, Adewale Akinnuoye-Agbaje'nin Killer Croc, Adam Beach'in Slipknot, Jay Hernandez'in El Diablo ve Jared Leto'nun Joker rolüyle boy gösterdiği yapım ülkemizde de 956.70 seyirciye ulaşmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Suicide Squad 2'yu Mel Gibson mı Çekecek?
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top