Hesabım
    "Scarface" Yeniden Uyarlaması Yönetmenini Kaybetti!

    Uyarlama 3. kez yönetmen arayışına başlıyor.

    Sinema tarihinin ikonik yapımlarından Scarface'in yeniden beyaz perdeye uyarlanması projesi bir hayli süredir gündemde. Ancak talihsizlikler prodüksiyonun yakasını bırakmıyor. İlk olarak yönetmen koltuğu için Harry Potter serilerinin gedikli yönetmeni David Yates, ardından Antoine Fuqua ile anlaşan film, kısa süre sonra yönetmen koltuğunu Suicide Squad: Gerçek Kötüler ile karışık eleştirilere maruz kalan David Ayer'e teslim etmişti. Prodüksiyonun başlaması için beklentiler büyürken gelen bir açıklama filmi bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattı.

    THR'de yer alan habere göre Ayer, Netflix için çektiği Bright filmi sebebiyle projeden ayrıldı. İddialara göre Ayer'in hayata geçirmek istediği proje yapım şirketi Universal'ın gözünde fazla karanlık bir çizgideydi.

    Başrolüne Diego Luna'yı yerleştirecek olan yapımın senaryosunda ise Coen Biraderler'in imzası olacak. Filmin 10 Ağustos 2018'de vizyona girmesi bekleniyor.

    İlk olarak 1932'de beyaz perdeye uyarlanan Scarface, 1983 yılında beyaz perdeye adını altın harflerle yazdıran kült bir film olarak Brian De Palma imzalı olarak gelmişti. İkonik gangster Tony Montana'yı ise Al Pacino canlandırmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top