Hesabım
    Blake Lively'nin Yeni Projesi Belli Oldu!

    Güzel yıldız "The Rhythm Section" filminde başrolü üstlenecek.

    İngiliz gerilim yazarı Mark Burnell'in dört romandan oluşan "Stephanie Patrick" serisinden beyaz perdeye uyarlanacak olan "The Rhythm Section" başrolünü buldu. Roman serisinin baş kahramanı Stephanie Patrick'i beyaz perdede fenomen dizi Gossip Girl ile ünlenen, ardından Cafe Society ve Karanlık Sular gibi yapımlarla adından sıkça söz ettiren güzel yıldız Blake Lively canlandıracak.

    Yönetmenliğini Amerikalı Reed Morano'nun üstlendiği yapım uluslararası bir komplo ağını temel alıyor. Stephanie Patrick, kendisinin de olması gereken bir uçak kazasında ailesini kaybetmesinin ardından kötü bir durumdadır. Ailesini kaybetmesinin etkisinden uzun süre çıkamayan Stephanie, olayın aslında bir kaza olmadığını öğrenir ve bu onun için her şeyi değiştirir. Yaşamak için kendine amaç belirler ve  bir suikastçı rolüne girerek ailesinin ölümünden sorumlu olan kişilerin peşine düşer. Kendini farklı bir kimliğe bürüyen Stephanie Patrick, bildikleri ile kendine söylenenlerin arasında kalan gizli gerçekleri öğrenmek amacındadır...

    Filmin yapımcılığını ikonik kurgusal ajan 007 James Bond'un filmlerinin yapımcılığını üstlenen yapımcılar Michael G Wilson ve Barbara Broccoli ile Stuart Ford üstlenecek. Bu yılın sonbahar aylarında prodüksiyonu başlayacak olan yapımın çekimlerinin İngiltere, İrlanda, İspanya, İsviçre ve Amerika'da gerçekleşmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top