Hesabım
    Jeremy Renner ve Elizabeth Olsen'ın Başrolünde Yer Aldığı "Wind River"dan İki Yeni Poster Geldi!

    Filmin yönetmen koltuğunda Taylor Sheridan var...

    Başrolünde Yenilmezler ekibinin Hawkeye'ı Jeremy Renner ve Scarlet Witch'i Elizabeth Olsen'ın yer aldığı Wind River'dan iki yeni poster yayınlandı!

    Gizem gerilim türündeki filmin konusu kısaca; çaylak bir kadın FBI ajanı olan Jane Banner ve geçmişiyle sorunları olan kıdemli, yerel bir oyun izleyicisi olan Cory Lambert'ın ortaklığını konu alıyor. İkili güçlerini birleştirerek ıssız bir Kızılderili bölgesinde işlenmiş olan bir cinayeti araştırıyorlar. Öldürülen genç kızın cinayetinin öcünü alabilmek için çıktıkları bu yol birbiri ardına gizemlerle ve sırlarla örülmüş bir yol olarak önlerine uzanıyor...

    Geçtiğimiz günlerde Jeremy Renner, Hawkeye karakterini canlandırdığı Avengers: Infinity War setinde bir kaza sonucu kolunu kırdığı haberini almıştık. The Weinstein Company yeni yapımının yönetmen koltuğunda Hell or High Water ve Sicario filminin senaryosunda kalem oynatan Taylor Sheridanyer alıyor. Yaratıcı yöne ağır basan Sheridan yeni bir insanlık draması içi bu sefer kamera arkasında yer alıyor. İçindeki tarifi olmayan açlığını kontrol edemeyen bir adamın kanunların yanında ve karşısında yer aldığı bu film Sundance öncesi oldukça konuşulmuştu. Filmin senaryosu da Sheridan tarafından kaleme alındı. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Kelsey AsbilleJon BernthalJulia JonesGil Birmingham ve Graham Greene  yer alıyor.

    Wind River, Amerika'da 4 Ağustos'ta vizyona girecek. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top