Hesabım
    Ray Romano Martin Scorsese'nin "The Irishman"ine Katıldı!

    Martin Scorsese'nin yeni filmi 2018 yılında beyaz perdeye uğrayacak...

    Usta yönetmen Martin Scorsese'nin yeni gangster filmi "The Irishman"in kadrosuna uzun yıllar beğeni ile izlenen Everybody Loves Raymond TV serisinde başrolde yer alan ve son olarak Kumail Nanjiani ile birlikte başrolünde yer aldığı The Big Sick filminde performans sergileyen Ray Romano katıldı.

    Büyük ustanın merakla beklenen yeni yapımının oyuncu kadrosunda Robert De Niro ve Al PacinoJoe PesciHarvey Keitel ve Bobby Cannavale yer alıyor.Film,Mean StreetsTaxi DriverNew York, New YorkRaging BullThe King of ComedyGoodfellasCape Fear ve Casino filmlerinden sonra De Niro ve Scorsese'nin 9. iş birliği olacak. New York'ta yapım aşamasını gerçekleştirecek olan filmin senaryosunu Steven Zaillian kaleme aldı. 

    Charles Brandt’in 2004 tarihli “I Heard You Paint Houses” adlı kitabından uyarlanan film, tetikçi Frank “The Irishman” Sheeran'ın, Jimmy Hoffa'nın öldürülmesiyle olan olası ilişkisi etrafında şekilleniyor. Film Pesci'nin 8 yıldır oynadığı ilk film olacak. Robert De Niro ve Harvey Keitel'ın birlikte rol aldığı 8. film, De Niro ile Scorsese'nin 23 yıl sonraki ilk birlikteliği olacak. 

    Biyografik drama ve suç türündeki yapımın 2018 yılında sinema salonlarına uğraması bekleniyor.../p>

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top