Hesabım
    "Jigsaw" Filminden Yeni Fotoğraf ve Ayrıntılar Geldi!

    Serinin sekizinci filminde gizem devam ediyor...

    Lionsgate yeni filmi Jigsaw'dan Entertainment Weekly aracılığıyla yeni bir fotoğraf yayınlandı. Filmin yönetmenleri Spierig kardeşler filme dair bazı görüşlerini de filmin hayranları ile paylaştı.

    Peter Spierig "Jigsaw'ın hayranları artıyor. Tobin Bell'in DNA'si filmin her yerinde" ve Michael Spierig, "Filmde oldukça vahşi tuzaklar var, bunları tasarlarken pek utangaç davranmadık" diyor. "Mükemmel bir Cadılar Bayramı festivali olacak. Eğlence konusunda biraz kısır bir yapım olacak, ama yine de eğlenceli dolgular eklemeye çalıştık. Filmin içindeki gizem ve korku katmanları oldukça başarılı" şeklinde konuştu.

    James Wan ve Leigh Whannell'ın ortaklaşa hayata geçirdikleri ve 7 filmlik bir seriye dönüşen Testere (Saw) 8. devam halkasıyla geri dönmeye hazırlanıyor. Cadılar Bayramı öncesi vizyona girmesi planlanan filmin yıldızı Tobin Bell San Diego Comic-Con'da hayranları ile vakit geçiriyor. Filmden Comic-Con sırasında yeni içerikler gelmesi bekleniyor. Serinin dahi kötü adamı John Kramer 3. filmin sonunda ölmüş ancak geri dönüşlerle diğer filmlerde de yer almıştı. Yönetmen koltuğunda Peter ve Michael Spierig'in oturduğu yapımın çekimleri geçtiğimiz Ekim ayında başlamıştı. Filmin senaryosunda ise Piranha 3D ile vahşete alışık olan senaristler Josh Stolberg ve Pete Goldfinger'ın imzası var. 

    Filmin kadrosunda Mandela Van PeeblesLaura VandervoortBrittany AllenCallum Keith RennieMatt PassmoreHannah Emily AndersonJosiah BlackShaquan LewisMichael Boisvert bulunuyor. 

    Merakla beklenen filmin 27 Ekim'de Amerika'da vizyona girmesi bekleniyor. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top