Hesabım
    Alexandra Daddario vs. Kate Upton!

    "The Layover" filminden fragman geldi.

    Öteki Kadın'da Cameron Diaz ile başrolü paylaşan güzel model Kate Upton ile karşımıza son olarak yaz sıcaklarını serinleten Sahil Güvenlik filmiyle çıkan Alexandra Daddario karşı karşıya! İki yıldızı birbirine düşürecek olan The Layover filminden fragman geldi.

    Uzun yıllardır arkadaş olan Kate ve Meg, zamanlarının çoğunu birlikte geçirmektedir. Sıkıldıkları hayatlarından ve kurtulmaya çalıştıkları birçok sorundan kaçabilmek için tatil yapmaya karar verirler. Bir umutla çıktıkları yolculukları, uçağın kasırgadan dolayı rotasını değiştirmek zorunda kalmasıyla tatsızlaşır. Ama bu tatsızlık yerini tatlı bir rekabete bırakacaktır. Çünkü, St. Louis'de hava koşullarının düzelmesi için bekleyen iki arkadaş, bu sırada kendilerini aynı adam için savaşırken bulur.

    Romantik komedi filminde Upton ile Daddario'nun uğruna çarpıştığı adamı ise Matt Barr canlandırıyor. Filmin kadrosunda Matt JonesKal PennRob Corddry ve Molly Shannon da yer alıyor. Yönetmen koltuğunu oyunculuktan yönetmenliğe geçiş yapan William H. Macy'nin üstlendiği filmin senaryosunda ise David Hornsby ve Lance Krall imzası var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top