Hesabım
    "American Assassin" Filminden Yeni Fragman!

    "American Assassin" 15 Eylül'de sinemalarda...

    New York Times çok satanlar listesinde uzun bir süre zirvede yer alan ve Vince Flynn imzasını taşıyan romandan beyaz perdeye uyarlanan American Assassin'den yeni fragman geldi.

    Başrolünde Teen Wolf ile yıldızı parlayan, ardından Maze Runner ve Büyük Felaket gibi filmlerle adından sıkça söz ettiren Dylan O’Brien'ın yer aldığı aksiyon gerilim yapımında usta oyuncu Michael Keaton O'Brien ile başrolü paylaşıyor. Keaton'ın bir soğuk savaş kahramanı olarak karşımıza çıktığı yapımda O'Brien ise intikam peşine düşen bir adamı canlandıracak.

    Mitch Rapp Amerikalı genç bir adamdır ancak 23 yaşındaki Rapp'in başına gelen trajediler hiç de az değildir. 14 yaşında ailesini trajik bir araba kazasında kaybeden genç adam deliler gibi aşık olduğu kız arkadaşını da bir terör saldırısına kurban vermiştir. İntikam yemini eden genç adam CIA Genel Müdür Yardımcısı Irene Kennedy tarafından işe alınır. Artık Rapp'i eğitme işi Soğuk Savaş gazisi Stan Hurley'dedir. İkili halka ve askeriyeye yönelik rastgele gibi görünen saldırıları incelemeye başlar. Keşfettikleri şey ise onları Orta Doğu'da 3. Dünya Savaşı'nı başlatmak isteyen bir ajanla tehlikeli bir mücadeleye sürükleyecektir...

    Kadrosunda Sanaa LathanTaylor KitschShiva NegarTrevor White ve Scott Adkins gibi isimleri barındıran gerilim aksiyon yapımının yönetmen koltuğunda ise Michael Cuesta oturuyor. Filmin senaryo ekibi ise oldukça kalabalık. Stephen Schiff ve Michael FinchEdward Zwick Marshall Herskovitz filmin senaryosunu kaleme aldı. 

    American Assassin 15 Eylül'de ülkemizde vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top