Hesabım
    "Marshall" Filminden Poster Geldi!

    "Marshall"ın başrolünde Chadwick Boseman var.

    Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı ile Marvel sinematik evreninin Black Panther'ı olan, Black Panther filmi ile de kendi solo kahramanlık macerasına başlayacak Chadwick Boseman'ın başrolünü üstlendiği Marshall'dan yepyeni bir poster geldi.

    Film, efsanevi avukat ve yüksek mahkeme yargıcı Thurgood Marshall'ın henüz ABD Yüksek Mahkemesi'ne girmeden önce genç bir avukatken başına gelenleri konu alıyor. 

    İkinci Dünya Savaşı'nın eşiğinde, ulusun sarsılmakta olduğu bir dönemde, iflas etmek üzere olan NAACP (ABD'de kurulmuş olan bir Afro-Amerikan Sivil Hakları Kurumu) Marshall'ı tutucu bir yer olan Connecticut'a siyahi bir kuaförü sosyal güvenik çalışanı tarafından taciz edilmesi ve cinayete teşbbüs davasında savunması için gönderir ve bu durum sansasyonel bir olay halini alır. Ayrımcı bir mahkemede Marshall, daha önce hiç davası olmamış genç, yahudi bir avukat olan Samuel Friedman ile partner olur. Marshall ve Friedman adalet için bu düşmanlık dolu mahkemede davalarını sürdürmeye ve gerçeğin peşinde koşmaya başladıklarında Medeni ve Siyasi Haklar hareketinin de temellerini oluştururlar.

    Oscar adaylığı kazanan Reginald Hudlin'in yönetmen koltuğunu üstlendiği filmde Almost FamousÖdünç Sevgili gibi filmleri ile tanıdığımız güzel oyuncu Kate HudsonGüzel ve Çirkin'in yakışıklı prensi Dan Stevens, Babe filmi ile Oscar'a aday gösterilen James CromwellThe People vs O.J. Simpson'dan Sterling K. Brown ve Keesha Sharp yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top