Hesabım
    Oscar Ödüllü Oyuncu Reese Witherspoon'lu Home Again Filminden Yeni Poster Geldi!

    Yönetmen koltuğunda Hallie Meyers-Shyer yer alıyor...

    Open Road Films Oscar ödüllü oyuncu Reese Witherspoon'un başrolünde yer aldığı yeni romantik komedi filmi Home Again'den bir poster paylaştı!

    2014 yapımı Wild filmi ile dikkatleri üzerine çeken, Oscar ödüllü oyuncu Reese Witherspoon son olarak animasyon yapım Şarkını Söyle ve Big Little Lies dizisi ile hayranlarıyla bir araya gelmişti. Filmin konusu kısaca; Alice Kinney yakın zamanda eşiyle ayrılmış olan bir kadındır. Alice, yeni bir başlangıç yapmak için iki genç kızıyla memleketi Los Angeles'a geri dönmeye karar verir. Ancak Los Angeles'ta 40. yaş gününün akşamı kalacak yere ihtiyaç duyan 3 film yapımcısıyla tanışır. Misafir evinde kalmalarına izin veren Alice için sürprizlerle dolu bir gece olacaktır. Alice'in beklenmedik bir şekilde karşısına çıkan yeni ailesi ve yeni romantik ilişkisi, eski kocasının elinde bir çantayla ortaya çıkmasıyla iyice karışacaktır...

    Filmin senaryosunda ve yönetmen koltuğunda Hallie Meyers-Shyer yer alırken, Home Again'in yapımcılığını Nancy Meyers üstleniyor. Filmin kadrosunda Witherspoon'un yanı sıra Pico AlexanderNat WolffJon RudnitskyMichael SheenCandice Bergen ve Lake Bell de yer alıyor.

    Home Again, Amerika'da 8 Eylül'de vizyona girecek. Filmin Türkiye için vizyon tarihi henüz açıklanmadı...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top