Hesabım
    "A Wrinkle In Time" Filminden Beklenen Teaser Geldi!

    "A Wrinkle In Time" 9 Mart 2018'de vizyona girecek.

    Kadrosunda ABD televizyon tarihinin en çok izlenen talk show program sunucularından Oprah Winfrey, sevilen oyuncu Reese Witherspoon, komedinin yeni yüzü Mindy Kaling, Kaptan Kirk olarak tanınan Chris Pine ve Hollywood'un yükselen yıldızlarından Gugu Mbatha-Raw gibi başarılı isimleri bulunduran yeniden uyarlama A Wrinkle in Time'dan ilk video çıktı.

    Madeleine L'Engle'nin klasikleşmiş çocuk kitabından beyaz perdeye uyarlanan yapımın baş kahramanı Küçük Meg Murry'yi ise filmde Hollywood'un son keşfi Storm Reid canlandırıyor.

    Film bilim adamı olan babalarının kaybolmasının ardından onu bulmak için yolculuğa çıkan Meg Murray, dahi kardeşi Charles ve arkadaşları Calvin'in maceralarını işleyecek. Bu macerada küçük çocuklar uzaydan paralel evrenlere kadar pek çok yeri ziyaret edecek.

    Kadrosunda Zach Galifianakis, André HollandLevi Miller ve Deric McCabe'e de yer veren filmin senaryosunu Karlar Ülkesi filminin yönetmenlerinden Jennifer Lee üstlenirken, yönetmen koltuğuna ise Ava DuVernay oturuyor. Film ülkemizde 20 Nisan 2018'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top