Hesabım
    "Mary Poppins Dönüyor"dan Hareketli Poster!

    Favori dadımız yeniden karşımızda!

    Disney’in 1964 yapımı filmi Mary Poppins ile hepimiz favori dadımızı bulmuş olduk. Filmin uzun yıllardır beklenen devam halkası da nihayet geliyor. Sihirli dadıyı bu kez Altın Küre ödüllü oyuncu Emily Blunt'ın canlandıracağı Mary Poppins Dönüyor filminden hareketli poster yayınlandı.

    Film, 1930’larda Londra’nın Büyük Buhran döneminde geçiyor. İlk filmin sevimli minikleri Michael ve Jane artık büyümüşlerdir. İkili, Michael, üç çocuğu ve kâhyaları Ellen’la birlikte Cherry Tree Lane’de hayatlarını sürdürmektedirler. Ancak acı bir olay yaşanır ve Michael kişisel bir kayıp yaşar. Bu olayın ardından esrarengiz dadıları Mary Poppins tekrar Banks’lerin hayatına girer. Bu süreçte Poppins, iyimser sokak lambası yakıcısı Jack’le birlikte eşsiz sihir becerilerini kullanarak ailenin hayatlarında eksik olan mutluluk ve merak hissini yeniden keşfetmelerine yardımcı olacaktır. Poppins'in eksantrik kuzeni Topsy dahil olmak üzere renkli ve tuhaf karakterler de bu süreçte eğlenceli bir yol sunacaklardır...

    Yönetmen koltuğunda Akademi Ödülü adaylığı olan Rob Marshall'ın oturduğu yapımda kardeşler Michael ve Jane'i Ben Whishaw ile Emily Mortimer canlandırırken, usta oyuncu Meryl Streep ise eksantrik kuzen Topsy olarak karşımıza çıkacak. Emmy, Grammy ve Tony ödüllü Lin-Manuel Miranda ise Jack olarak seyircilerin karşısında olacak. Filmin oyuncu kadrosunda Tony ödülü sahibi ve 3 kez Oscar'a aday gösterilmiş İngiliz oyuncu Angela LansburyColin FirthJulie Walters ve Dick Van Dyke gibi isimler yer alıyor.

    Film 28 Aralık 2018'de ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top