Hesabım
    "İnanılmaz Aile" Tam Kadro Geri Dönüyor!

    Eğlenceli animasyonun devam halkasından son gelişmeler...

    Pixar ve Walt Disney iş birliğinin sevilen mahsullerinden 2005 yapımı İnanılmaz Aile filminin devam halkasından yeni gelişmeler var. Gelen son haberlere göre filmin orijinal kadrosunda yer alan isimlerin büyük bir kısmı devam halkası için geri dönüyor.

    Pixar yetkilisi animatör John Lasseter, Disney'in beklenen filmlerden gelişmeleri paylaştığı bienal tadındaki etkinliği D23 Expo'da gelişmeleri paylaştı. Açıklanan bilgiye göre Craig T Nelson Mr Incredible, Holly Hunter Elastigirl, Sarah Vowell Violet Parr ve Samuel L Jackson Frozone karakterlerini bir kez daha beyaz perdeye taşıyacak. Ancak ilk filmin bittiği noktadan devam edecek olan devam halkasında Dash'in hala 10 yaşında bir çocuk olacağı gerekçesiyle karakteri bu kez Huck Milner seslendirecek.

    Elastigirl'e odaklanacak olan filmin yönetmen koltuğuna bir kez daha Brad Bird oturacak. İlk filmin sonunda bebek Jack-Jack'in süper güçleri sebebiyle evleri havaya uçan ailenin yeni bir eve taşınacağı ancak bir noktada Elastigirl'ün Mr. Incredible ile Jack-Jack'i evde yalnız bırakacağı biliniyor. Bakalım baba-oğul nasıl komik maceralar yaşayacak?...

    The Incredibles 2 15 Haziran 2018'de ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top