Hesabım
    "Avengers: Infinity War"un Kötüleri Belli Oldu!

    "Avengers: Infinity War" filminden yeni gelişmeler...

    Çizgi roman evreninin en sevilen süper kahramanlarını ilk kez bu kadar kalabalık bir şekilde beyaz perde ekranlarına taşıyacak olan Avengers: Infinity War'un kalabalık süper kahraman kadrosunu bilsek de kötü adamları konusunda Thanos haricinde bir fikrimiz yoktu. Disney'in yeni filmlere dair bilgileri su yüzüne çıkaran bienal tadındaki etkinliği D23 Expo sayesinde bu durum artık değişti. Thanos'un kötü adam kadrosunda kimler var?

    "The Black Order" adını taşıyan kötü adam ekibinde Corvus Glaive, Proxima Midnight, Cull Obsidian ve Ebony Maw bulunuyor. Çizgi romanlardakine oldukça uygun olarak tasarlanmış kıyafet ve silahlarıyla dikkat çeken ekibi tanıtan fotoğrafta acımasız titan Thanos'un beyaz perde yansıması Josh Brolin de elinde sonsuzluk taşlarının birleşmiş olduğu zırhlı eldiveni tutuyor.

    Burada yürütebileceğimiz tahmin Thanos'un bir noktada bütün taşları ele geçirmiş olabileceği olabilir mi? 

    Ünlüler şöleni filmden şu ana kadar onaylanan oyuncular; Iron Man olarak Robert Downey Jr., Hulk olarak Mark Ruffalo, Black Widow olarak Scarlett Johansson, Kaptan Amerika olarak Chris Evans, Thor olarak Chris Hemsworth, Scarlet Witch olarak Elizabeth Olsen, Örümcek Adam olarak Tom Holland, Bucky Barnes olarak Sebastian Stan, Falcon olarak Anthony Mackie, Ant-Man olarak Paul Rudd, Hawkeye olarak Jeremy Renner ve Vision olarak Paul Bettany Yenilmezler ekibi olarak kadroda yer alıyor. Yenilmezler'e dahil olan Black Panther rolündeki Chadwick Boseman filmde kendi ekibini de yanında getiriyor. Black Panther evreninden M'Baku/Man Ape rolündeki Winston Duke ve Okoye rolündeki Danai Gurira da filmde boy gösterecek.

    Galaksinin Koruyucuları ekibinden ise Star-Lord olarak Chris Pratt, Gamora olarak Zoe Saldana, Drax olarak Dave Bautista, Rocket Raccoon olarak Bradley Cooper, Groot olarak Vin Diesel ve Mantis olarak Pom Klementieff boy gösterecek. Filmin kötü adamı Thanos olarak Josh Brolin'i göreceğimiz filmde Doktor Strange rolünde Benedict Cumberbatch ve ilk kez seyirci karşısına çıkacak Captain Marvel rolünde Brie Larson da yer alıyor.

    Avengers serisinin sonsuzluk savaşı temalı 'Infinity War' hikayesi, iki bölüm olarak izleyici karşısına çıkacak. İlk bölüm Avengers: Infinity War 27 Nisan 2018'de vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top