Hesabım
    "The Glass Castle" Filminden Klip Geldi!

    "The Glass Castle" Amerika'da 11 Ağustos'ta vizyonda!

    Yönetmenliğini Destin Daniel Cretton'un üstlendiği dram yapımı The Glass Castle filminden klip yayınlandı. Gelen klipte filmin başrolünde yer alan Oscar ödüllü oyuncu Brie Larson ve Oscar adaylığı bulunan güzel yıldız Naomi Watts'ı görüyoruz.

    Jeanette Walls çok önemli bir sırrı saklayan başarılı bir gazetecidir. Ailesi hakkında gizli tuttuğu bir geçmişe sahip olan Walls, kardeşleriyle birlikte şiddet dolu bir ailede yetişir. Son derece karizmatik bir adam olan babası aynı zamanda alkoliktir ve alkol alınca ne yapacağı tahmin edilemez, tehlikeli birine dönüşür. Annesi ise dört çocuğunun sorumluluğunu üzerine almaya yanaşmayan özgür ruhlu biridir. Böylesine kopuk bir ailede yetişen çocuklar hayatta tek başlarına mücadele etmek zorunda kalacaklardır...

    Hasarlı bir ailenin etkilerinden dem vuran filmin kadrosunda Oscar adayı başarılı oyuncu Woody Harrelson'ın yanı sıra Sarah SnookMax GreenfieldBrigette Lundy-Paine ve Dominic Bogart da bulunuyor. Jeannette Walls'ın otobiyografik kitabından beyaz perdeye uyarlanan filmin senaryosunda yönetmenle birlikte Andrew Lanham imzası var. Filmin ülkemizde vizyona girip girmeyeceği henüz belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top