Hesabım
    "Ölüm Defteri"nden 2 Yeni Türkçe Poster!

    "Death Note" için geri sayım sürüyor.

    Tsugumi Ooba tarafından yazılıp Takeshi Obata tarafından resimlenen ve dünya çapında beğeniyle takip edilen bir Japon mangasına dönüşen fenomen Death Note bu kez kanlı canlı olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor. Animasyon serisi ile tüm dünyaya yayılarak kendisine büyük bir hayran kitlesi yaratan Death Note'un Netflix tarafından seyircilerle buluşturulacak olan uyarlaması Ölüm Defteri'nden 2 yeni Türkçe poster çıktı. 

    Bir lise öğrencisi olan Light Turner günün birinde bir defter bulur. Ancak bu sıradan bir defter değildir ve doğaüstü güçleri vardır. Bunu kısa sürede anlayan genç adam, deftere ismini yazarken yüzünü aklında canlandırdığı kişilerin kısa sürede öldüğünü fark eder. Yeni tanrı benzeri yetenekleriyle sarhoş olan genç adam, hayata değmeyeceğini düşündüğü şeyleri öldürmeye başlar...

    The Guest'ten hatırladığımız Adam Wingard'ın yönetmen koltuğunu üstlendiği yapımın oyuncu kadrosu da bir hayli kalabalık. Filmin başrolünü Light Turner rolündeki Nat Wolff üstleniyor. Filmin kadrosunda Mia Sutton rolünde Margaret Qualley, “L” rolünde Keith Stanfield, Watari rolünde Paul Nakauchi, James Turner rolünde Shea Whigham'ı göreceğimiz yapımda ve Ryuk the Shinigami'yi ise Willem Dafoe seslendiriyor.

    Ölüm Defteri prömiyerini 25 Ağustos'ta Netflix'te yapacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top