Hesabım
    "Kingsman: Altın Çember"den Yeni Poster!

    "Kingsman: Altın Çember" 22 Eylül'de sinemalarda!

    2014 yılının en beklenmeyen hitlerinden biri olan Kingsman: Gizli Servis'in devam halkası için geri sayım sürüyor. Karizmatik Harry ve asi Eggsy'nin yeni maceralarını seyircilerle buluşturacak olan filmden yeni bir poster yayınlandı.

    Asi genç Eggsy olarak ilk filmde karşımıza çıkan Taron Egerton ve karizmatik centilmen ajan Harry olarak tanıdığımız Colin Firth bir kez daha sevdiğimiz rollerine geri dönerken, ilk filmde tanıştığımız Mark Strong'un Merlin'i ve Sophie Cookson'ın Roxy'si de kadroda yer alıyor. Eggsy'ye ajanların teknoloji uzmanı Ginger rolünde Halle Berry eşlik ederken, Pedro Pascal Jack adında bir ajan, Channing Tatum devlet için çalışan gizli bir ajanı ve Jeff Bridges de ajanların yeni lideri olan Champagne adında bir karakter olarak karşımıza çıkacak. Filmin kötüsü ise Poppy isimli bir karakteri canlandıran Julianne Moore olacak. Karakterin Poppyland isimli bir yemek mekanı işlettiğini biliyoruz.

    Kadrosuna 6 Grammy ödülünün yanı sıra Akademi ve Altın Küre ödüllerini de kucaklamış olan ünlü müzisyen Elton John ve eski futbolcu Vinnie Jones'u da katan devam halkası 22 Eylül 2017 tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top