Hesabım
    "Deadpool 2"de Sevilen Karakterin Geri Dönüşü Kesinleşti!

    "Deadpool 2" 1 Haziran 2018'de vizyona girecek!

    2016 yılının en büyük hitlerinden Deadpool'un devam halkası için beklenti bir hayli büyük. Yönetmen koltuğunu Tim Miller'dan devralan yönetmen David Leitch'in komutasında çekimlerin devam ettiği filmde ilk filmin sevilen karakteri kör ev sahibesi Al'ın da yer alacağı kesinleşti. Düşük çeneli anti-kahramanımız Deadpool'u canlandıran Ryan Reynolds karakteri canlandıran Leslie Uggams ile bir fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı. Reynolds fotoğrafın altına "Bu güzel hanımefendi ile bir gün daha geçirdim. Birbirimizin kulaklarında kaybolduk" yazdı. 

    Filmde Deadpool'un en yakın arkadaşı olan, zamanda yolculuk edebilen, X-Men'in sevilen üyesi Cyclops'un oğlu Cable'ı (Old Boyİhtiyarlara Yer YokJosh Brolin, şans faktörünü kontrol edebilen Domino'yu ise Atlanta ve Easy'nin yıldızı Zazie Beetz canlandıracak. Deadpool'un enerjiyi maddeler üzerinden yansıtabilen İrlandalı düşmanı Black Tom'u ise Jack Kesy canlandırıyor. Ülkemizde geniş bir kitle tarafından sevilen Ertuğrul 1890'in başrol oyuncularından Shiori Kutsuna da filmin kadrosunda yer alıyor.

    Deadpool'un büyük aşkı Vanessa'yı canlandıran Morena BaccarinBrianna HildebrandLeslie Uggams ve Karan Soni de kadroya geri dönen isimler arasında yer alıyor. Filmin senaryosunu ilk filmin senaristleri Rhett Reese ve Paul Wernick üstleniyor.

    Deadpool 2 ülkemizde 1 Haziran 2018'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top