Hesabım
    Wonder Woman'ın Yaratılışına Şahit Olun!

    "Professor Marston & the Wonder Women"dan fragman geldi.

    DC Comics'in en sevilen süper kahramanlarından biri olan Wonder Woman şu sıralar beyaz perdede fırtınalar estiriyor. Gal Gadot tarafından beyaz perdeye yansıtılan karakterin macerası bu yıl sonunda Justice League ile de devam edecek. Peki bu ikonik Amazon kahramanın nasıl yaratıldığını biliyor musunuz? Bol yıldızlı kadrosuyla Professor Marston & the Wonder Women filmi bize karakteri yaratan Amerikalı psikolog ve mucit William Moulton Marston'ın hayatındaki kadınlardan da ilham alarak Diana Prince'i yaratma sürecini gösteriyor. Filmden ilk fragman geldi!

    Marston'ın eşi Elizabeth Holloway ve aynı zamanda öğrencisi olan metresi Olive Byrne Marston ile 1940'ların etik kurallarına kafa tutarak üçlü ilişki yaşamaktadır. Ancak bu ilişki ortaklaşa yarattıkları kurgusal karakter Wonder Woman DC Comics'in en tutulan karakterlerinden birine dönüştüğünde gizliliğinden ödün vermek zorunda kalacaktır...

    Yönetmenliğini ve senaryosunu Angela Robinson'ın üstlendiği filmde Marston'ı Luke Evans canlandırırken, psikoloğun eşi Elizabeth'i Rebecca Hall, metresi Olive'i ise Bella Heathcote canlandırıyor. Film Amerika'da 27 Ekim'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top