Hesabım
    "Kardan Adam"dan Beklenen Altyazılı Fragman Çıktı!

    "Kardan Adam" 3 Kasım'da sinemalarda!

    Macbeth'in hırslı kralı, X-Men'in yeni nesil karizmatik Magneto'su Michael Fassbender ile Görevimiz Tehlike 5'in çift taraflı ajanı Rebecca Ferguson'ın başrollerini paylaştığı polisiye gerilim filmi Kardan Adam'dan beklenen fragman geldi.

    Let the Right One In filmiyle birlikte uluslararası arenada adını duyuran, Gir Kanıma ve Köstebek filmleriyle de camiadaki yerini sağlamlaştıran Tomas Alfredson imzalı yapım Norveçli Jo Nesbø’nun polisiye romanından beyaz perdeye uyarlandı.

    Oslo'da Kasım ayı başlamış, ilk kar yağmıştır. Birte Becker isimli işinden eve dönen bir kadın, eve döndüğünde eşi ve oğlunun yapmış olduğu kardan adamı görebilmek için sabırsızlanmaktadır. Ancak bir hayal kırıklığı kapıdadır; kardan adam yoktur. Ancak kısa bir süre sonra pencereden baktıklarında karşılaştıkları görüntü ise oldukça tuhaftır. Dışarıda kendilerine doğru bakmakta olan bir kardan adam vardır! Ardından yaşanan cinayetler ve 'kardan adam' imzalı mektuplar ise esrarengiz bir olaylar silsilesine neden olur...

    Kadrosunda Val KilmerChloë SevignyJ.K. SimmonsJamie ClaytonCharlotte GainsbourgToby Jones ve James D'Arcy gibi ağır topları bulunduran yapımın senaryosunda ise Altın Küre adaylığı bulunan senaristler Hossein AminiPeter Straughan ve Matthew Michael Carnahan'ın imzası var. Film ülkemizde 3 Kasım'da seyircilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top