Hesabım
    Del Toro İmzalı "The Shape of Water"dan Fragman Geldi!

    İlk görüntüler!

    Hellboy ve Pan’ın Labirenti gibi filmleri ile fantastik sinemanın beğenilen yönetmenleri arasına girmeyi başaran, ancak son filmi Kızıl Tepe ile bir miktar hayal kırıklığı yaratan Meksikalı yönetmen Guillermo del Toro'nun yeni filminden ilk fragman çıktı.

    The Shape Of Water adını taşıyan ve Soğuk savaş dönemi Amerika'sında geçen film, yalnız bir kadın olan Elisa'nın hikayesini anlatıyor. 1963 yılında geçen hikayede Elisa yüksek güvenlikli bir devlet laboratuarında temizlikçi çalışıyor. İzole hayatında çok az şeye yer veren kadın ile iş arkadaşı Zelda günün birinde devletin gerçekleştirdiği çok gizli bir deneyden haberdar oluyorlar. Bu deney sonucu Elisa hiç ummadığı bir biçimde beklenmedik bir aşkın kollarına atılıyor...

    Sally Hawkins ve Octavia Spencer'ın laboratuvar çalışanı kadınları canlandırdığı filmde Elisa'nın su altında yaşayan aşkına ise Hellboy'un Abe Sapien'ı, Pan’ın Labirenti'nin Pan'ı, kısacası del Toro'nun kadrolu oyuncusu olan Doug Jones hayat veriyor. Filmin kadrosunda Michael ShannonRichard JenkinsLauren Lee Smith ve Michael Stuhlbarg da yer alıyor.

    Senaryosunda yönetmenle birlikte Vanessa Taylor'ın imzasının bulunduğu yapımın besteciliğini ise Alexandre Desplat üstleniyor. Yönetmenin "bir korku filminden çok bir peri masalı" diye lanse ettiği yapım Amerika'da 8 Aralık'ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top