Hesabım
    "Avengers: Infinity War"dan Potansiyel Sürpriz Bozan Taşıyan Kare!

    Henüz tam olarak sürpriz bozan noktasını anlamıyor olsak bile...

    Çizgi roman evreninin en sevilen süper kahramanlarını ilk kez bu kadar kalabalık bir şekilde beyaz perde ekranlarına taşıyacak olan Avengers: Infinity War'un prodüksiyonu tam gaz devam ediyor. Setten gelen ardı ardına karelerin yanı sıra bu kez gelen görsele dikkatlı yaklaşmanızı tavsiye ediyoruz. Zira henüz ne olduğunu bilmesek de potansiyel bir sürpriz bozan durumu olduğunu seziyor gibiyiz... Doktor Strange ve Örümcek Adam'ın bir anını görebildiğimiz ve şu an için kaynağı bilinmeyen kareyi aşağıda paylaşıyoruz.

    Dikkat: Sürpriz bozan içerebilir!

    "Protect them" "They're not dead" YA'LL!!!!! #BenedictCumberbatch #TomHolland #infinitywar

    " In yo FACESSSS" - RDJ (@avengers_cast)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Gelen karede Doktor Strange'in Örümcek Adam'a "Onları koru Peter. Henüz ölmediler" dediğini görebiliyoruz. Bölünmüş karelerde ise kim olduğunu tam olarak anlayamadığımız karakterler görülebiliyor. Ancak sol üst köşedeki karede Peter Maximoff nam-ı diğer Quicksilver'a benzeyen bir figür mevcut. Böylece 60'tan fazla süper kahramanın boy göstereceğini bildiğimiz dev kontenjandan bir isim daha ortaya çıkmış olabilir.

    Ancak elbette henüz açıklanan bir bilgi yok. Marvel'dan gelen bir açıklama da mevcut değil. O nedenle şu an için bu kare elimizdeki tek ipucu.

    Dünya'yı tehdit eden Thanos'un kötü adam kadrosunda yer alan Corvus Glaive, Proxima Midnight, Cull Obsidian ve Ebony Maw'dan oluşan "The Black Order"a karşı bu savaşta pek çok süper kahraman yer alacak. Şu an için bildiklerimiz; Iron Man olarak Robert Downey Jr., Hulk olarak Mark Ruffalo, Black Widow olarak Scarlett Johansson, Kaptan Amerika olarak Chris Evans, Thor olarak Chris Hemsworth, Scarlet Witch olarak Elizabeth Olsen, Örümcek Adam olarak Tom Holland, Bucky Barnes olarak Sebastian Stan, Falcon olarak Anthony Mackie, Ant-Man olarak Paul Rudd, Hawkeye olarak Jeremy Renner ve Vision olarak Paul Bettany Yenilmezler ekibi olarak kadroda yer alıyor. Yenilmezler'e dahil olan Black Panther rolündeki Chadwick Boseman filmde kendi ekibini de yanında getiriyor. Black Panther evreninden M'Baku/Man Ape rolündeki Winston Duke ve Okoye rolündeki Danai Gurira da filmde boy gösterecek.

    Galaksinin Koruyucuları ekibinden ise Star-Lord olarak Chris Pratt, Gamora olarak Zoe Saldana, Drax olarak Dave Bautista, Rocket Raccoon olarak Bradley Cooper, Groot olarak Vin Diesel ve Mantis olarak Pom Klementieff boy gösterecek. Filmin kötü adamı Thanos olarak Josh Brolin'i göreceğimiz filmde Doktor Strange rolünde Benedict Cumberbatch ve ilk kez seyirci karşısına çıkacak Captain Marvel rolünde Brie Larson da yer alıyor.

    Avengers serisinin sonsuzluk savaşı temalı 'Infinity War' hikayesi, iki bölüm olarak izleyici karşısına çıkacak. İlk bölüm Avengers: Infinity War 27 Nisan 2018'de vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top