Hesabım
    "Örümcek Adam" Devam Halkasını Kim Yönetecek?

    Jon Watts geri mi dönüyor?

    Vizyondaki 2. haftası bile dolmadan dünya çapında 480,3 milyon dolar gişe elde eden ve eleştirmenlerin büyük beğenisini toplayarak gelmiş geçmiş en iyi Örümcek Adam filmlerinden biri olarak lanse edilen Örümcek-Adam: Eve Dönüş şu sıralar hala sinemalarda dönmeye devam ediyor.

    Ülkemizde de vizyona girdiği hafta box office listesinin zirvesine yerleşen yapımın başarılı elbette ki bir ekip işi. Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filminde başlayan Peter Parker macerasının temel taşlarından biri rol için seçilen genç İngiliz oyuncu Tom Holland idi. Solo film vizyona girmeden milyonlarca hayran kazanan oyuncu kısa sürede genç kızların gözdesi olarak filmi bekleyenlerin sayısını arttırmış oldu. Ancak bu başarının önemli bir kısmı da kendisi de bir Örümcek Adam hayranı yönetmen Jon Watts'a ait. Özgün vizyonu ile çizgi romanlarda tanıştığımız 15 yaşındaki genç Peter Parker'ı gerçekçi bir şekilde beyaz perdeye yansıtarak onun aslında gerçekten lise öğrencisi olan bir çocuk olduğunu hatırlatan yapım yönetmenin emeğinin bir karşılığı olarak başarı kazandı. Bu sebeple beyazperde.com'un da 5 üzerinden 4 vermiş olduğu filmin devam halkası için de yönetmen koltuğu için düşünülüyor olması hiçbirimizi şaşırtmadı.

    The Hollywood Reporter'dan gelen habere göre üçleme olacak olan Örümcek Adam macerasının 2. devam halkası için yönetmen arayışı devam ederken Watts'ın adı da düşünülen yönetmenler arasında yer alıyor. Yönetmenin devam halkasında da sorumluğuğu üstleneceği dedikoduları kulislerle konuşulmaya başlandı.

     Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filminde başlayan Örümcek Adam hikayesi Örümcek-Adam: Eve Dönüş ile devam ediyor. Ardından Avengers: Infinity War hikayeyi geliştirecek. Örümcek Adam'ın 2. devam halkası Avengers: Infinity War'un bittiği noktadan başlayacak. Örümcek Adam'ın 2 filmlik Avengers devam halkası süresince lisede olacağını biliyoruz. 

    Bakalım genç Peter Parker'ı nasıl maceralar bekliyor?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top