Hesabım
    "Acı Tatlı Ekşi"den Kamera Arkası Görüntüleri!

    Yerli romantik komedinin setinde bol eğlence var.

    Aşk Yeniden dizisi ile ekranların en sevilen çiftlerinden birine dönüşen Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy bu kez de beyaz perdede bir araya geliyor. Romantizm türünde olan yepyeni yerli yapım Acı Tatlı Ekşi'nin Alaçatı’da çekimleri sürerken, filmden kamera arkası görüntüleri geldi.

    Çocukluk arkadaşı olan Duygu ve Murat'ın üniversitede başlayan ve yıllara uzanan aşk hikayesinin anlatıldığı filmde hepimizini hayatımızda hissettiği duygular büyük rol oynuyor.

    Yönetmen koltuğunda Andaç Haznedaroğlu'nun oturduğu yapımın senaryosunda ise başroldeki Gülsoy'un imzası var. Yusuf AkgünGözde TürkpençeOsman AlkaşFüsun DemirelRahmi DilligilFerda Işıl ve Somer Karvan gibi oyuncuları kadrosunda bulunduran romantik film izleyicilere “Peki siz aşkınız için ne yapardınız?" sorusunu sorduracak.

    Film için rasta peruk takarak sakal bırakıp imaj değiştiren Yusuf Akgün rolü için “Ben filmde Alper karakterini canlandırıyorum. Çok orjinal bir karakter. İşi bırakıyor ve Alaçatı’ya yerleşiyor. Sürprizli bir karakter. Rol için sakal bıraktım ve rasta peruk taktım. Gayet keyifli geçiyor çekimler. Şimdiden hepimize hayırlı olsun” dedi. 

    Filmin vizyon tarihi henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top