Hesabım
    "Kiki ile Miki Alatura" Sinemalarda!

    Belçika'da çekilen tamamı Türk sanatçıların rol aldığı komedi filmine biletinizi hemen alın!

    Belçika'da çekilen tamamı ve Türk sanatçıların rol aldığı Falcon imzalı komedi filmi Kiki ile Miki Alatura bugün itibariyle sinemalarımızda dönmeye başlıyor!

    Bulgaristan’ın bir köyünde yaşayan fakir çalgıcılar Kiki ve Miki'nin tek hayali plak çıkarıp, meşhur olmaktır. Belçika'ya vize çıkmasını bekleyen ikiliyi pazarlayıp para koparabilmek için köyün kurnazı Biznesmen Bayram, Belçika’da tanıdığı Plakçı Şehmuz’u ayarlar. Kiki ile Miki’nin gelişini öğrenen Şehmuz onları para kaynağı olarak görüp her türlü dolandırıcılığı yapma peşindedir. Kiki ve Miki’nin geleceği saati Şehmuz’un sekreteri yanlış anlar ve ikili yanlış taksiye binerek, Şehmuz zannettikleri bambaşka bir adamın kapısını çalarlar. Bu esnada şehirde Sabit adında bir komiser de Bakan Kemal’in çaldığı ünlü bir tabloyu bulmanın peşindedir. Bakan Kemal gerilen olaylardan dolayı tabloyu elinden çıkarmak ister, tablonun teslimatı Kuryeci Neco tarafından yapılacaktır. İşte Kiki ile Miki'nin yanına gittikleri adam da Neco'dur...

    Kiki ile Miki Alatura” filminin başrollerini Onursal ÖzokçuDurmuş ÜnalFırat TanışOsman Ovalı ve Ahmet Dursun paylaşıyor. Yapımcılığını Filmod Production’ın üstlendiği filmin senaryosunda ise Osman Ovalı'nın imzası var.

    Filmin seansları için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top