Hesabım
    Jigsaw'dan Fragman Geldi: Yeniden Oynamaya Var Mısın?

    Lionsgate yeni filmi Jigsaw'dan ilk fragmanı yayınladı!

    Lionsgate merakla beklenen, sekizinci filmi ile ekranlara geri dönmeye hazırlanan serinin son halkasından ilk fragmanı yayınladı. Jigsaw'dan gelen fragmana yakından bakın!

    James Wan ve Leigh Whannell'ın ortaklaşa hayata geçirdikleri ve 7 filmlik bir seriye dönüşenTestere (Saw) 8. devam halkasıyla geri dönmeye hazırlanıyor. Cadılar Bayramı öncesi vizyona girmesi planlanan filmin yıldızı Tobin Bell San Diego Comic-Con'da hayranları ile vakit geçiriyor. Filmden Comic-Con sırasında yeni içerikler gelmesi bekleniyor. Serinin dahi kötü adamı John Kramer 3. filmin sonunda ölmüş ancak geri dönüşlerle diğer filmlerde de yer almıştı. Yönetmen koltuğunda Peter ve Michael Spierig'in oturduğu yapımın çekimleri geçtiğimiz Ekim ayında başlamıştı. Filmin senaryosunda ise Piranha 3D ile vahşete alışık olan senaristler Josh Stolberg ve Pete Goldfinger'ın imzası var. 

    Filmin kadrosunda Mandela Van PeeblesLaura VandervoortBrittany AllenCallum Keith RennieMatt PassmoreHannah Emily AndersonJosiah BlackShaquan LewisMichael Boisvert bulunuyor. 

    Filmin 27 Ekim'de Amerika'da vizyona girmesi beklenirken Türkiye için vizyon tarihi açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top