Hesabım
    Mads Mikkelsen Chaos Walking'in Kötüsünü Canlandırmaya Hazırlanıyor!

    Film, 1 Mart 2019'da vizyona girecek!

    Gençlik macera konulu romandan sinema ekranlarına uyarlanmakta olan Chaos Walking'ten yeni gelişmeler var. Marvel evreninin yeni Örümcek Adam'ı Tom Holland ve Star Wars evreninin yeni kahramanı Rey'i canlandıran Daisy Ridley'i başrollerine yerleştiren yapımında, NBC'nin Hannibal dizisinde Hannibal Lecter karakterini canlandıran Mads Mikkelsen yeni bir kötü rolü ile karşımıza çıkabilir. Yetenekli oyuncu Marvel'ın Doctor Strange'inde de görünmüştü.

    Carnegie ödüllü yazar Patrick Ness'in romanından uyarlanacak olan yapımın yönetmen koltuğundaYarının Sınırında ve Jumper filmleriyle tanınan Amerikalı yönetmen Doug Liman oturuyor. Eternal Sunshine of the Spotless Mind'ın senaryosuna imza atan Charlie Kaufman ile Jamie Linden ise filmin senaryosunu kaleme alan isimler. Todd Hewitt "Yeni Dünya"nın uzak bir bölgesinde yaşamakta olan bir gençtir. İnsanlık için yeni bir umut olması beklenen "Yeni Dünya", "Noise" adı verilen bir virüs sebebiyle cehenneme döner. Bu virüs ile herkes birbirinin düşüncelerinden parçaları görebilmektedir. Görüntü ya da ses olarak gelen bu düşünceler sebebiyle pek çok kişi deliliğe sürüklenmiştir. Ancak günün birinde Todd çok önemli bir keşif yapar; Viola isimli bir genç kızla karşılaşır. Viola'nın yanında virüs etkisiz hale gelmektedir. İkili gelişen olaylar sebebiyle her şeyin duyulduğu ve görüldüğü bir dünyada saklanmaya çalışacak ve yaşadıkları gezegenin büyük sırlarını keşfedecekleri bir macera atılmak zorunda kalacaklardır...

    Toplamda 3 kitap ve 3 kısa hikayeden oluşan kitap serisi 2010 yılında tamamlanmıştı. Film, 1 Mart 2019'da ülkemizde vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top