Hesabım
    "Ölüm Defteri"nde Light ve Ryuk Tanışıyor!

    "Ölüm Defteri" 25 Ağustos'ta Netflix'te...

    Prömiyerini 25 Ağustos'ta Netflix'te yapacak olan Ölüm Defteri'nden yeni bir klip geldi. Gelen klipte ölüm meleği diyarından sıkıldığı için insanlar diyarına gelen şinigami ile Ryuk'un bilerek insanlar diyarına düşürdüğü defterini bulan Light tanışıyor.

    Tsugumi Ooba tarafından yazılıp Takeshi Obata tarafından resimlenen ve dünya çapında beğeniyle takip edilen bir Japon mangasına dönüşen fenomen Death Note'tan uyarlanan film, yönetmen koltuğuna The Guest'ten hatırladığımız Adam Wingard'ı oturtuyor. 

    Filmin başrolünü Light Turner rolündeki Nat Wolff üstleniyor. Filmin kadrosunda Mia Sutton rolünde Margaret Qualley, “L” rolünde Keith Stanfield, Watari rolünde Paul Nakauchi, James Turner rolünde Shea Whigham'ı göreceğimiz yapımda ve Ryuk the Shinigami'yi ise Willem Dafoe seslendiriyor.

    Bir lise öğrencisi olan Light Turner günün birinde bir defter bulur. Ancak bu sıradan bir defter değildir ve doğaüstü güçleri vardır. Bunu kısa sürede anlayan genç adam, deftere ismini yazarken yüzünü aklında canlandırdığı kişilerin kısa sürede öldüğünü fark eder. Yeni tanrı benzeri yetenekleriyle sarhoş olan genç adam, hayata değmeyeceğini düşündüğü şeyleri öldürmeye başlar...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top