Hesabım
    "Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu" Sinemalarda!

    Seanslar burada!

    Fransa'nın en popüler çizgi romanlarından biri olan Valerian & Laureline'den beyaz perdeye uyarlanan bilim kurgu macerası Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu bugün itibariyle vizyona giriyor!

    Başrollerini model ve oyunculuğun yanı sıra günümüzün gençlik ikonlarından biri olma görevini de üstenen Cara Delevingne ile yeni Life ile nesil James Dean'imiz olan Dane DeHaan'ın üstlendiği filmin kadrosunda Clive OwenEthan HawkeHerbie HancockKris WuAlain Chabat ve filmin yönetmeni Besson'ın doğuştan oyunculuk ışığına sahip olduğunu söylediği Rihanna da bulunuyor.

    28. yüzyılda geçen film Valerian ve Laureline isimli iki ajanı temel alıyor. Valerian ve Laureline, insanların yerleşim alanlarına uygulanacak emirleri taşıyan bir operasyon biriminde görevlidirler. Savunma Bakanlığı'nın emriyle ikili, etkileyici bir şehir olan Alpha'ya görevlendirilirler. Alpha, evrendeki pek çok farklı türün bilgi, deneyim ve kültürlerini paylaşmak için yüz yıllardır bir araya geldiği bir şehirdir. Fakat şehrin merkezinde bir gizem vardır; karanlık bir güç bu şehrin huzur dolu ortamını tehdit etmektedir. Valerian ve Laureline'nin görevi bu güç aktif olup Alpha'yı ele geçirmeden önce hem şehri hem de tüm evrenin geleceğini kurtarmaktır...

    Lucy filminin yönetmeni Luc Besson'ın imzasını taşıyan yapım Fransız sinemasında rekor kırarak 197 milyon euroluk bütçesi ile Fransa'nın en pahalı filmi olma rekorunu da elinde bulunduruyor.

    Filmin seansları için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top