Hesabım
    Marvel'in Meşhur Kötüsü Doctor Doom'un Solo Filmi Noah Hawley İle Birlikte Geliyor!

    Victor Von Doom tek başına yola çıkıyor!

    20th Century Fox'un Fantastik Dörtlü konusunda yaşadığı zorlukları hatırlıyoruz. Fantastik Dörtlü filmi aldığı kötü yorumlar ve box office hasılatı karşısında eleştirmenler tarafından “yerden yere” vurulmuştu. Bu tepkilerin ardından filmin Marvel tarafından haklarını Fox’tan geri alması gündeme gelmişti. Stüdyonun başkanı Kevin Feige bu söylentinin üzerine yaptığı bir açıklamada “Şu an kesinlikle Fantastik Dörtlü’nün haklarını almak için bir planımız yok” demesi ile tekrar geri plana bırakılan yapımın Doctor Doom cephesi hareketlenmeye başladı.

    Negatif eleştirilerin odak noktası olmuş bir box office hayal kırıklığının geri dönüşü yeni hikayesiyle bütün bunları arkasında bırakmayı başarabilecek mi?

    Noah Hawley Comic-Con'da yaptığı açıklamada Doktor Doom'un tek başına beyaz perdeye geri döneceğini açıkladı. Noah Hawley Fox'un X-Men spin-off projesi olan Legion serisinde alkışlanmış ve karmaşık iç dünyalarına sahip X-Men karakterlerini anlayabileceğini kanıtlamıştı. Doktor Doom’un solo filminden Hawley üzerinde oldukça büyük bir baskı olacağı kesin görünüyor. Fox bir kez daha kötü yorumlar almak istemeyecektir. Ayrıca Channing Tatum Gambit filminin gerçekleşeceğinin onayını verdi. Doktor Doom’dan daha fazla ayrıntı geldiğinde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top