Hesabım
    Justice League'den Comic-Con'a Özel Görüntüler Geldi!

    Film ülkemizde 17 Kasım 2017'de sinema salonlarımıza uğrayacak!

    Justice League'den Comic-Con 2017'ye özel görüntüler geldi. Justice League ekibinin düşmanlarına karşı bir arada kalmayı öğrenmesi gerekiyor. Yayınlanan görüntülerin sonunda bir de sürpriz var, Superman dönüyor!

    Yenilmezler'in yönetmeni Joss Whedon'un kamera arkasında yer aldığı filmde Superman'in fedakarlıklarından ilham alan Batman'in insanlığa olan inancı toparlanmıştır. Yeni müttefiki Wonder Woman ile insanlığın kaderi için savaşmaya hazırlardır. Ancak karşılarına çıkan yeni tehditin büyüklüğü karşısında kendilerini süper güçlü bir takım toplamak için çok kısa bir süreleri kalmış bir halde bulurlar. Superman'in de geri dönüşüne göz kırpan yapımda, büyük bir savaş yaşanacak. Ekibin bazı üyeleri ise henüz savaşa pek hazır görünmüyor. Filmin hızlı kahramanı Flash "Sizin bu savaşa ve diğer şeylere hazır olmanız bayağa iyi, ancak bana böyle şeyler biraz uzak görünüyor. Ben insanları biraz iterim ve uzaklaşırım" yorumunda bulundu.

    Justice League'de Batman'i Ben Affleck, Aquaman'i Jason Momoa, Flash'ı Ezra MillerWonder Woman'ı Gal Gadot, Cyborg'u Ray Fisher canlandıracak. Justice League yapımcıları arasındaJim RoweWesley CollerCurt KanemotoChris Terrio ve Ben Affleck var. Chris Terrio'nun senaryosunu yazdığı film, 17 Kasım 2017'de ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top