Hesabım
    "Parayı Bulduk"tan Renkli Fragman!

    "Parayı Bulduk"tan ilk görüntüler geldi.

    Kadrosunda komedinin sevilen yüzlerini toplayan yerli komedi yapımı Parayı Bulduk'tan beklenen fragman geldi.

    Özel efekt uzmanı Berke Mehmet Özger ile 1 ay boyunca fragman üzerinde çalıştıklarını belirten yönetmen İhsan Taş; "Fragmanda kullandığımız efektleri filme de ekledik, filme başka bir hava kattı. Berke Mehmet Özger tam bir sinema sihirbazı. Çok değişik ve yaratıcı fikirleri olan, Hollywood standartlarında biri bence. Onun için kendisine "Film Sihirbazı" lâkabını taktım. Bir kaç yıla kalmaz çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum" diye konuştu.

    Nermin, çok akıllı ve zeki bir kumarhane müdürüdür. Fakat kumar oynatmanın yasak olduğunu bildiği için polis baskınlarına karşı önlem olarak kumarhaneye film seti havası verir. Bir süre sonra hayatını figüranlık yaparak kazanan Artist Kemal’in kumarhaneyi gerçek bir film seti sanıp işe başlaması ile kumarhanede bir dizi komik olay gerçekleşecektir...

    Kadrosunda  Ersin KorkutSami ÇelikAfrikalı Ali, Alay CihanMetin Yıldırım, Gülsüm Alkan, Metin Keçeci, Tahsin Taşkın, Mehmet Kurt gibi isimleri barındıran yerli komedinin senaryosu da Taş'ın elinden çıkma. Filmin vizyon tarihi henüz belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top