Hesabım
    Tom Hardy Bu Kez de Bosna Savaşı'na Katılıyor!

    Dunkirk'te İngiltere için savaşan oyuncu bu kez de Bosna Savaşı'nda boy gösterecek.

    Mad Max: Fury Road ile gönülleri fetheden, gönüllerin James Bond adayı ünlü oyuncu Tom Hardy'nin başrollerinden biri olduğu Dunkirk filmi şu sıralar sinemalarda seyircileriyle buluşmaya devam ediyor. Ancak bu ünlü oyuncunun yeni projesinin belli olmadığı anlamına gelmez. Hardy başrolünü üstleneceği yeni "My War Gone By, I Miss It So" filminde İngiliz bir savaş muhabirini canlandıracak.

    Variety'nin haberine göre Dunkirk'te mucizevi tahliye sırasında askerleri taşıyan gemilere saldıran Alman uçaklarını savuşturmakla görevli olan bir pilotu canlandıran Hardy, yeni projesinde bir kez daha savaşın kucağına atılacak. Bosna Savaşı'nı temel alan film Anthony Lloyd'un 1999 imzalı aynı adlı kitabına dayanıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Hardy ile birlikte filmin yapımcıları arasında yer alan Gavin O’Connor oturacak.

    Kitap Lloyd’un Bosna Savaşı'ndaki deneyimi ile ailesinin boşanması, babasıyla olan sorunlu ilişkisi, uyuşturucu sorunu ve İngiliz ordusundaki zamanları arasında paralellik kuruyordu. 

    Film hakkında konuşan Hardy; "'My War Gone By, I Miss It So' çok vahşi ve bir o kadar da hassas bir hikaye. Savaş deneyimini ve bağımlılığın doğasını temel alıyor. Anthony'nin kelimelerinden, ortaya çıkardığı işten çok etkilendim. Benim için o önemli bir kaynak ve kitabı da önemli bir kitap" dedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top