Hesabım
    "Message from the King"ten İlk Fragman!

    Başrolde Chadwick Boseman...

    Sevilen dizi ve filmleri sosyal medya üzerinden seyircilerle buluşturan platform Netflix'in yeni filmi Message from the King'ten fragman çıktı.

    Başrollerine Marvel'ın Black Panther'ı Chadwick Boseman, Hobbit serisinin Bard'ı, Güzel ve Çirkin'in ukala Gaston'ı Luke Evans, Point Break yeniden uyarlamasının güzel Samsara'sı, Berlin Sendromu'nun çaresiz Clare'i Teresa Palmer ve Feud'un Robert'ı Alfred Molina'yı yerleştiren gerilim türü yapımın yönetmenliğini Fabrice Du Welz üstleniyor. Senaryosunu Stephen Cornwell ve Oliver Butcher ikilisinin yazdığı yapım 6 günlük bir zaman dilimini ele alıyor.

    Jacob King Güney Afrika'dan Los Angeles'a yeni gelmiş genç bir adamdır. Geliş sebebi ise kız kardeşini aramaktır. Cebinde birkaç yüz doları ve 1 hafta sonrasına da eve dönüş bileti vardır. Ancak planları öğrendiği şeylerle birlikte bozulur. 24 saat geçmeden kız kardeşinin acımasızca öldürülmüş olduğunu öğrenir. Artık tek planı onun intikamını alabilmektir...

    Kadrosunda Tom FeltonJake WearyNatalie MartinezDale Dickey ve Chris Mulkey gibi isimleri de bulunduran yapım 4 Ağustos'ta Netflix'te olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top