Hesabım
    "Wonder Woman 2" Ne Zaman Vizyona Girecek?

    "Wonder Woman 2" Amerika için vizyon tarihini aldı.

    Yönetmenliğini Cani filminin yönetmeni Patty Jenkins'in üstlendiği süper kahraman filmi Wonder Woman bu yılın en büyük hitlerinden biri olmayı başardı. Kadınların gücünü ortaya koyan yapımın devam halkası Wonder Woman 2 için hazırlıklar da tam gaz sürüyor.

    İsrailli güzel oyuncu Gal Gadot'nun bir kez daha başrolü üstleneceği yapımın Amerika için vizyon tarihi belli oldu. Devam halkası 13 Aralık 2019'da vizyona girecek. İlk filmde Gadot'yla birlikte başrolü üstlenen ve JJ Abrams imzalı Star Trek serisinin çapkın Kaptan Kirk rolüyle tanınan Chris Pine'ın canlandırdığı Steve Trevor'ın devam halkasında yer alması beklenmiyor.

    Devam halkasının senaryosunu ilk filmin yönetmenliğini üstlenen Jenkins ile Geoff Johns yazıyor. Johns geçtiğimiz günlerde senaryonun taslağının hazır olduğunu ve düzeltmeler yapma aşamasında olduklarını açıklamıştı. Jenkins'in devam halkasında da yönetmenliği üstlenip üstlenmeyeceği henüz belirsizliğini koruyor.

    Batman v Superman: Adaletin Şafağı'nda seyircilere tanıştırıldıktan sonra kendi solo filmiyle seyircilerin karşısına çıkan ve DC Genişletilmiş Evreni'nin 4. filmi olan Wonder Woman DC Genişletilmiş Evren'in en yüksek ABD domestik gişesini elde eden filmi olmanın yanı sıra, bir kadın yönetmenin elinden çıkma en yüksek gişe rakamını elde eden film olma rekorunu da elinde bulunduruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top