Hesabım
    "Tolkien"ın Başrolü Nicholas Hoult mu Olacak?

    Filmin başrolü için arayış devam ediyor...

    Beyazperdenin kült serilerinin arasına ismini altın harflerle yazdıran Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit'in yaratıcısı, Orta Dünya'nın ve maceralarının beyni JRR Tolkien'ın hayat hikayesini beyaz perdeye yansıtacak olan biyografik yapım Tolkien'ın başrolü için arayış başladı. Gelen haberlere göre başrol için düşünülen ilk isim ise X-Men'in yeni nesil Beast'i Nicholas Hoult!

    İngiliz yazar, şair, filolog ve profesör unvanlı akademisyen JRR Tolkien'ın karakterinin şekillendiği döneme odaklanacak olan filmin ismi "Tolkien"ın yönetmen koltuğunda ise Finli yönetmen Dome Karukoski oturacak. Senaryosunu David Gleeson ve Stephen Beresford'un yazacağı film ünlü yazarın arkadaşlığı ve sevgiyi öğrendiği okul yıllarına ardından da sevdiklerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldığı ve hayal gücünü büyük ölçüde tetikleyen 2. Dünya Savaşı zamanlarına odaklanacak.

    Ancak bu yapım Hoult'un edebiyat tarihinde önemli bir yer etmiş bir ismi ilk canlandırışı olmayacak. Ünlü oyuncu prodüksiyonu devam eden Rebel In The Rye'da da kült yazar J.D. Salinger'ı canlandıracak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top