Hesabım
    "Marjorie Prime"dan Fragman Geldi!

    Merakla beklenen filmde başrollerde Jon Hamm ve Lois Smith...

    Yönetmenliğini ve senaristliğini Deney ile hatırlanan yönetmen Michael Almereyda'nın üstlendiği bilim kurgu yapımı Marjorie Prime'dan beklenen fragman geldi.

    Pulitzer Ödüllerine aday olan Jordan Harrison'ın bilim kurgu türü oyunundan beyaz perdeye uyarlanan filmin başrollerinde Mad Men'den tanıdığımız Jon Hamm, gönüllerin Thelma'sı Geena Davis, True Blood'un Adele'i emektar oyuncu Lois Smith ve Esaretin BedeliİçgüdüGizemli Nehir gibi filmlerde yer alan ünlü aktör Tim Robbins yer alıyor. 

    Yakın gelecekte geçen film 86 yaşındaki Marjorie'nin üzerinden şekilleniyor. Ölümüne yaklaşmış olan Marjorie hafızasını her geçen gün kaybetmekte ve tutunduğu anılarını unutmaktadır. Hatıralarını unutmak istemediği için bir hologram hizmeti satın alır. Yaşlı kadına anılarını hatırlatmaya programlanan bu hologram tıpkı Marjorie'nin kaybettiği eşinin gençliğine benzemektedir. Marjorie bu süreçte neyi hatırlamak ve daha da önemli neleri unutmak istediğini öğrenecektir...

    Bu yılın Sundance Film Festivali'nde Alfred P. Sloane Derneği Ödülü'ne layık görülen film 23 Ocak'ta Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top