Hesabım
    George Clooney İmzalı "Suburbicon"dan İlk Fragman Çıktı!

    "Suburbicon" 27 Ekim'de Amerika'da vizyonda!

    Hollywood'un popüler ismi George Clooney'yi bir kez daha yönetmen koltuğuna oturtan yeni filmi Suburbicon'un ilk fragmanı geldi. Film Toronto Uluslararası Film Festivali ve Venedik Film Festivali'nin seçkisinde de yer alıyor.

    Bourne serisinin yıldızı Matt Damon, Oscar ödüllü oyuncu Julianne Moore, Deadpool 2'nin Cable'ı, Oscar adayı Josh Brolin ve X-Men: Apocalypse'te gücüne şahit olduğumuz Oscar Isaac'in başrollerini üstlendiği dram yapımının senaryosunda ise yönetmenle birlikte sinemanın kült isimleri Joel - Ethan Coen ve Grant Heslov'un imzası var. Coen Kardeşler senaryoyu kendileri yönetmek amacıyla yazmış ve başrol için Clooney'yi düşünmüşlerdi, ancak Clooney yönetmenliği üstlenmek konusunda ikiliyi ikna etmeyi başardı.

    1950'li yıllarda geçen neo-noir türünde bir film olan Suburbicon, "çok kusurlu insanların çok kötü seçimler yaptıkları bir masal" olarak betimleniyor.

    Suburbicon ekonomik ev imkanları ve bakımlı bahçeleriyle huzur dolu, sakin bir banliyö topluluğudur. Kısacası 1959'da aile kurmak ve çocuk büyütmek için mükemmel bir yerdir. Lodge ailesi de tam olarak bunu yapmaktadır. Ancak bu sakin atmosfer aslında çok karanlık bir sırrı saklamaktadır. Ailenin babası Gardner Lodge şehrin ihanet, aldatma ve şiddetle dolu karanlık yüzünü keşfedecektir...

    Kadrosunda Glenn FleshlerMegan FergusonJack ConleyNoah JupeGary Basaraba ve Michael D. Cohen'i de bulunduran yapım Amerika'da 3 Kasım'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top