Hesabım
    Bryce Dallas Howard Yönetmen Koltuğuna Oturuyor!

    Güzel yıldız "Sorta Like a Rock Star"ı beyaz perdeye uyarlayacak.

    Jurassic World'ün güzel Claire'i olarak dünya çapında tanınmaya başlayan Bryce Dallas Howard'ı Duyguların RengiAltın ve Pete ve Ejderhası gibi son dönemin beğenilen yapımlarında sıkça gördük. Oyuncunun birden fazla kısa filmde yönetmenlik yaptığı da biliniyordu. Ancak gelen son habere göre ünlü oyuncu bu kez bir uzun metrajın yönetmen koltuğu için hazırlanıyor.

    Variety'nin haberine göre güzel yıldız tıpkı Oscar ödüllü yönetmen babası Ron Howard gibi uzun metraja geçiş yapacak. Howard da 1977 yılı yapımı Grand Theft Auto filmi ile oyunculuktan yönetmenliğe geçiş yapmıştı. 

    Güzel oyuncunun ilk uzun metraj denemesi, 2012 yılında beyaz perdeye uyarlanan ve Oscar ödülüne layık görülen “Silver Linings Playbook”un yazarı Matthew Quick‘in 2010 yılı imzalı gençlik romanı Sorta Like a Rock Star olacak. 

    Film annesinin erkek arkadaşı tarafından evden atılınca annesiyle birlikte bir okul otobüsünde yaşamaya başlayan bir kızın hikayesini anlatıyor. Amber Appleton adlı bu kız annesi ve sonuna kadar sadık olan köpeği Bobby Big Boy ile birlikte annesinin sürdüğü okul otobüsünün arkasında yaşarken bir yandan da çevresindeki egzantrik insanların hayatlarını güzelleştirmeye çalışıyor...

    Emektar İngiliz senarist Ol Parker'ın senaryosunu üstleneceği yapımda Lee Stollman, Wyck Godfrey ve Marty Bowen da yapımcı olarak yer alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top