Hesabım
    Beyoğlu Sineması'na Ünlü Sanatçılardan Destek!

    Beyoğlu Sineması kartları ünlü sanatçıların elinden satışta olacak.

    27 yıldır faaliyette olan, Beyoğlu'nun simgelerinden Beyoğlu Sineması geçtiğimiz aylarda borçlarını ödeyemediği gerekçesi ile kapanma duyurusu yapmıştı. Bunun ardından sinemanın kurtarılması için seferberlik başlatılmış ve Beyoğlu Sineması'nı kurtarma projesi olarak Beyoğlu Sineması kartları satışa çıkmıştı.

    Sinema yazarları, sanatçılar ve gönüllülerin ortak desteği ile devam eden mücadeleye sinema ve dizi sektöründen oyuncular, şimdi kart satışlarına da farklı yöntemler ile katkıda bulunuyor. Kendisi için kart satın alan oyuncuların destek videolarını sosyal medyadan paylaşmalarıyla eş zamanlı olarak şimdi de her hafta farklı sanatçılar Beyoğlu Sineması içinde kurulan bankodan kart satışını bizzat kendileri yapacak.

    31 Temmuz Pazartesi akşamı 18.00-20:00 arasında oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan ve  2 Ağustos Çarşamba akşamı 18.00-20:00 arasında oyuncu-yazar Ercan Kesal Beyoğlu Sineması Kartı satışını gerçekleştirecekler.

    #SinemamaSahipÇıkıyorum projesine destek vermek isteyenler, Beyoğlu Sineması’na giderek kartını sevdiği bir sanatçının elinden alırken keyifli bir anıyla dayanışmanın bir parçası olabilir.

    1 Haziran 2018 tarihine kadar geçerli olacak kartların detayları şu şekilde:

    • 100TL’lik Öğrenci Kartları: Yalnızca öğrenci kimliği ile alınabilecek bu kartla, son kullanma tarihine kadar 10 adet film izlenebilecek.  
    • 250TL’lik Sadakat Kartları: 250TL’lik kart sahipleri kartın geçerli olduğu süre boyunca Beyoğlu Sineması’nda 15 adet film izleme fırsatına sahip olacaklar.
    • 500TL’lik Sadakat Kartları: 500TL’lik kart sahipleri kartın geçerli olduğu süre boyunca Beyoğlu Sineması’nda 30 adet film izleme fırsatına sahip olacaklar.
    • 1000TL’lik Özel Sadakat Kartları: 1000TL’lik kart sahipleri kartın geçerli olduğu süre boyunca Beyoğlu Sineması’nda sınırsız film izleme fırsatına sahip olacaklar.

    Beyoğlu Sineması Kartı aynı zamanda kart sahiplerine civardaki kafe ve restoranlarda geçerli olacak özel indirimlerden faydalanma şansı sunacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Beyoğlu Sineması Kapanıyor!
    • Beyoğlu Sineması’nı Yaşatmak İçin İlk Adımlar!
    • Beyoğlu Sineması Kartları Satışta!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top