Hesabım
    Hollywood Yıldızları "Küçük Bir Rica"da Buluşuyor!

    ‘Küçük Bir Rica’ beyaz perdeye uyarlanıyor.

    Darcey Bell’in odağına iki modern anneyi aldığı sürükleyici gerilim romanı "Küçük Bir Rica"nın beyaz perde uyarlaması için hazırlıklar başladı. "A Simple Favor" ismini taşıyan filmde başrolleri ise Hollywood’un romantik komedilerinin sevilen yüzü Anna Kendrick ve Gossip Girl ile parlayan kariyerini birbirinden iddialı projelerle taçlandıran Blake Lively üstleniyor.

    Uyarlamanın yönetmen koltuğunda efsane seri ‘Hayalet Avcıları’nın kadınları temel alan yeni versiyonu ve romantik komedi ‘Nedimeler’de imzası bulunan yönetmen Paul Feig oturuyor. Kadrosunda Henry Golding'i de bulunduran yapımın senaryosu da yönetmenin elinden çıkma. Çekimlerine Ağustos’ta Toronto’da başlanacak olan filmde Kendrick Stephanie, Blake ise Emily karakterine hayat verecek.

    Romanın konusu; Yoğun bir iş kadını olan Emily günün birinde çocuğunu tek başına büyüten, bir blogger anne olan arkadaşı Stephanie’den ‘küçük bir ricada’ bulunur. Stephanie’den istenen şey Emily'nin beş yaşındaki oğlunu okuldan almasıdır. Ricayı yerine getiren Stephanie'yi şaşırtan şey ise Emily'nin beklenmedik bir şekilde ortadan kaybolmasıdır. Emily’ye ulaşmak için telefonlar, mesajlar çare etmeyince Stephanie blogunun takipçilerini de devreye sokar. Ancak asıl kabus Stephanie ile Emily’nin kocası endişeli arayışlarının sonunda Emily’ye ulaşınca başlayacaktır...

    Filmin vizyon tarihi henüz belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top