Hesabım
    Jaume Collet-Serra Disney’in Yeni Yapımı Jungle Cruise'un Yönetmen Koltuğunda!

    Yapım 2018'in bahar aylarında çekimlerine başlayacak...

    Deadline’ın haberine göre, Jaume Collet-Serra (Non-Stop, Run All Night, The Shallows) Dwayne Johnson'ın (The Fate of the Furious) yeni filmi Jungle Cruise’un yönetmen koltuğuna geçti. Disney’in yeni yapımı meşhur park temasından yola çıkarak çekimlerine 2018’de başlayacak.

    Collet-Serra, Warner Bros. ve DC Films’in Suicide Squad 2ı için düşünülüyordu ancak yönetmen Disney’in yeni yapımı için teklifleri geri çevirdi. 2015 yılından itibaren Dwayne Johnson tarafından proje aşamasında ilerleme kaydetmeye çalışılan yapım, birçok stüdyonun yeni projesi için anlaşmaya çalıştığı Jaume Collet-Serra ile anlaşmaya vardı. Yönetmenin son projesi Lionsgate’ın yapımcılığını üstlendiği ve başrolünde Liam Neeson’ın yer aldığı gizem ve aksiyon türündeki The Commuteroldu. Neeson'ı evi ile işi arasında mekik dokuyan bir iş adamı olarak göreceğimiz film, bu monoton düzeni kriminal bir komploya uğramasıyla ekranlara taşıyacak.

    Proje, Disneyland’ın açıldığından beri zaman zaman gündeme geldi. Daha önce Al Gough ve Miles Millar (Spider-Man 2, Smallville) tarafından senaryoya uyarlanan proje yapım aşamasına geçememişti. Jungle Cruise’un çekimleri 2018’in bahar aylarında başlayacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top